Wire valmennus
Valmentajat

Wire Valmennus Oy on kahden entisen urheilijan, nykyisen valmentajan, "vahvan ja kestävän” yritys.

Yrityksemme tuottaa personal training-, valmennus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita yksilöasiakkaille, pienryhmille sekä yritysasiakkaille.

Maija Hiltunen

Valmentajana työskentelen kestävyyslajien liikkujien ja urheilijoiden kanssa. Asiakkaitani ovat mm. triathlonistit, maraton- ja ultrajuoksijat sekä maastopyöräilijät.

Työssäni yhdistän fysioterapian osaamiseni valmentajan ammattitaitoon. Autan asiakkaita kestävällä ja monipuolisella harjoittelulla saavuttamaan huippukuntonsa ja tavoitteensa. Valmentajana haluan luoda ja innostaa ihmisiä löytämään positiivisen fiiliksen kautta oman huippuosaamisensa! Kestävyyslajien urheilijana pystyn hyvin samaistumaan treenaajan arkeen. Kestävyyslajien valmennus sekä kuntouttaminen ovat vahvuuksiani.

Personal trainer & valmentaja, liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja (trainer4you), ravintovalmentaja, fysioterapeutti, NLP Trainer 1 ja 2

Lajitausta: triathlon ja kestävyysjuoksu

Juha "Juusto" Hiltunen

Valmentajaksi olen päätynyt urheilu-urani jälkeen kouluttautumisen sekä valmennustöiden kautta. Oma painiurani kesti lähes 25-vuotta, jonka jälkeen olen toiminut monipuolisesti erilaisissa valmennustehtävissä. Uralle mahtui lukuisia onnistumisia, mutta myös loukkaantumisia. Ne opettivat osaltaan tärkeitä asioita urheilemisesta ja valmentamisesta. Uran jälkeinen aika on opettanut näkemään valmentajana tavallisen ihmisen näkökulman, esim. arjen haasteet ja terveysongelmat, jolloin liikkumisessa joudutaan hakemaan motivaatiota, tsemppiä ja malttia tekemiseen.

Valmentajana keskityn henkilökohtaiseen valmennukseen. Lähden aina liikkeelle asiakkaan kanssa yksilöllisistä lähtökohdista, oli sitten kyseessä urheilija, liikkuja tai elämäntapamuuttuja tavoitteineen.

Personal trainer & valmentaja.

Lajitausta: paini